Lifecoaching

Bij kanker | chronisch ziek

Vertrouwenspersoon

Recensies

Ik heb het gevoel dat ik weer ‘grip’ op mezelf heb. Daardoor heb ik een aantal sterke keuzes gemaakt en dat al na een aantal bijeenkomsten. Het is een proces en Nienke en Lieke helpen je hiermee door empathisch te zijn, te confronteren, vragen te stellen en je handvatten aan te reiken om je eigen pad te maken. Zij zijn in staat om je heel veilig te voelen in de groep. Ik ben blij dat ik ze ontmoet heb.

"Bewustwording hoe ik met mezelf en mijn ziekte omga. stukje confrontatie waardoor ik uiteindelijk beter in mijn vel zit, betere keuzes kan maken. begrip, veiligheid, samenhorigheid....een lach en een traan, alles op zijn tijd. bijzonder genoten van de creatieve opdrachten!"

"Ik voelde me begrepen en dat levert me meer ruimte in mezelf op. Geleerd hoe ik positiever kan denken. Dat helpt om piekergedachten bewuster onder de loep te nemen, waardoor een betere ‘omgeving’ ontstaat om te kiezen wat goed is voor me. Meer bewustwording van bepaald gedrag waarmee ik niet zo goed vooruit kom."

"Door bewust met mezelf bezig zijn, kon ik niet blijven doordenderen en doen alsof ik geen dingen anders wilde doen, zoals ik van mezelf gewend ben. Het heeft me inzichten gegeven waarmee ik verder kan en waardoor ik beter in mijn vel zit."